Guild Wars 2 Elementalista

2010.05.10. 18:03

Tűz, levegő, föld és víz. A négy alapelem, mely a hamarosan érkező GuildWars 2 első, leleplezett kasztjának szolgálnak alapjául.

Ahogy már megismerhettük az első részből, az elementalista ezen természeti erők segítségével tör utat magának. A legnagyobb gyengéje a fizikai ellenálló képessége, ezért támadásait távolról szórja az ellenre, mielőtt azok meg tudnák közelíteni. Annak ellenére, hogy egyértelműen a csapat offenzívája, sokoldalúsága még félelmetesebbé teszi.

A tűz segítségével célpontjait területre ható, perzselő támadásokkal tudja meglepni,
avagy földre tudja kényszeríteni azokat meteorzápor előidézésével.
Ha a levegőt használja, szél és villámok segítik a harcban, így irányított erős sebzést tud okozni. A villámok emellett vakítanak is, megtántorítva az ellenfelet.
A vízzel többnyire lassítani tud, avagy azt jéggé alakítva csúszós talajt tud teremteni, ezzel előnyére fordítva a harcteret. Ha mindez még nem volt elég, a víz gyógyító hatásaival társai életerején is tud növelni.
A legveszélyesebb pillanataiban a földdel összehangolva tud védelmet nyújtani magának és csapattársainak, emellett vulkánt, és földrengést is elő tud idézni.

Képességeit négy csoportba sorolhatjuk.
A Glyph-ek: módosítják, avagy fejlesztik képességeit, így ezek segítségével varázslatai erősebben hatással, vagy hosszabb hatásidővel, avagy távolsággal bírnak.
A Signet-ek: folyamatosan ellátják, és nagyobb képességek aktiválásához szükséges buffok. Ilyen például Signet of Earth ami köveket repít a körülötte lévő ellenfelek felé, így stunnolva azokat.
Conjure Spell-ek: hasznos elemek és hatékony fegyverek idézésére alkalmasak, melyeket ő is és a csapat tagjai is használhatnak. Ilyen például a Conjure Flame is, egy tüzes szikla, amit az ellenre hajíthat.
És végül az Area Spell-ek, melyek segítségével területre ható támadásokat tud előteremteni, káoszt okozva a csatatéren.

süti beállítások módosítása