Az átalakuló helyek között szerepel a Freya kiegészítőben Pavel Ruins területe is. Eddig leginkább 45-52-es szintű játékosok számára szolgált fejlődési helyként azon belül is a harcos karakterek számára.  Mostantól a 70 fölötti közelharcosokat várja a hely új és újfajta küldetésekkel.

A Schuttgart déli részén található laboratóriumi komplexum romjait nevezik Pavel Romjainak, ahol egy Óriás akit Pavelnek hívtak volt a meteorológiai kutatások vezetője. Egy nap azonban megmagyarázhatatlan a laboratóriumban, amely ezután elhagyatottá vált. Ezeket a romokat látjuk mi ma. Sok idővel később energiában gazdag Csillagköveket fedeztek fel itt. A Törpék és a Sötét Elfek egyesített kutató csapatot küldtek oda, hogy vizsgálódjanak és hajtsanak végre néhány előzetes kutatást. Viszont az örült tudós Dr. Káosz, aki a Csillagkövek erejét akarta felhasználni a világ elfoglalására szörnyű gólem hadsereget épített és a felfedező csapat ellen vezette őket. Most az egész terület az ő félelmetes teremtményeinek megszállása alatt van. Az utóbbi időben Dr. Káosz talán elég messzire eljutott ahhoz, hogy újra indítsa a gépezetet Pavel régi meteorológiát kutató létesítményében. Az Őrző Gólemjeivel felügyelet alatt tartja a laboratórium belső részét.

Freyában ideális hely lesz Pavel Ruins szólózásra, legfőként a bluntot használó karakterek örülhetnek mivel short range és blunt weakpoint-os mobok tömkelege lesz itt megtalálható. Ahogy azt már a fentiekben említettem a 70+ karakterek számára kialakított hely valószínű nagyon alkalmas lesz a 76-os szint eléréséig. Azt megtalálható Golemek nem lesznek Social Aggrosak tehát buff nélkül vagy minimális buffal is lehet majd itt különösebb gond nélkül ölni és questelni. Egyedül a Pavel’s Protective Device nevű mobokra kell figyelni amit, ha megtámadunk akkor két gólemet idéz maga mellé akik nem adnak sem XP-t sem SP-t a megölésük után, viszont mind a 6 fajta Attribute Stonet dobják, tehát mindenképpen megéri megölni őket. Ez többek között azért is hasznos dolog, mert 76-tól ugye már S Grade és az Attribute köveket leginkább 79 felett tudtuk elkezdeni farmolni vagy a piacon kellett őket megvenni. Most ha valaki kitartóan fejlődik, ezen a területen begyűjtheti a kellő mennyiségű követ, amit majd 76-tól felhasználhat. Három küldetés lesz ezen a területen:

 „Pavel’s Last Research” – jutalmunk a teljesítése után egy Seald Phoenix Earring

Influx of Machines” – itt 500 golem shardot kell összegyűjteni, amiért cserében véletlenszerűen S Grade fegyver recepteket kapunk

Somehow I must be a genius” – egy teljesen új típusú küldetés rendszert kap a játékban egy nap csak egyszer csinálható meg és XP illetve SP a jutalmunk érte.

 

Ha bentebb kívánunk menni Pavel Ruins területén az Archaic Laboratoryba jutunk. Ez egy sokkal keményebb hely mindenképpen partyra lesz szükségünk. Minden mobnak van Social Aggroja és high vagy very high P.Atk. és M.Atk. Tulajdonsággal rendelkeznek. Itt minden gólem Bow/Crossbow weakpointal rendelkezik, tehát íjász partiknak kitűnő helye lesz a fejlődésre. Mindenkinek ajánlott, hogy jó ékszereket tartson magánál a gólemeknek nagyon erős M.Atk.-ja miatt. A termekben lesz egy igen veszélyes gólem típus a Boom Golem akinek az lesz a specialitása, hogy a játékosok közelébe megy és megpróbálja őket felrobbantani, a robbantások során ő nem fog elpusztulni viszont a környezetében lévő playerek komoly sebzést szenvednek el, ezért ajánlott először ezeket a gólemeket hatástalanítani

süti beállítások módosítása