Szerintem sokan vagyunk olyan játékosok akik szerint egy igényesen brutális grafika simán elvisz a hátán egy egész játékot és vagyunk olyan betegek, hogy nyálcsorgatva végigjátsszuk. - Számomra ez volt a helyzet a CrySis című erősen közepes de grafikailag maradandót alkotó játékkal. - Hát itt azért többre is lehet számítani, hiszen a SUN Online a tavalyi év MMORPG-je címet lazán bezsebelte nálam. 

Vegyük is sorban a lényegesebb pontokat amik kiemelik SUN-t a tömegből. Az első és legfontosabb, hogy FRÖCSÖG A VÉÉÉÉÉÉÉÉÉR! -komolyan- és én azt szeretem.(angyalfejszmájli) Nade a vér még kevés lenne a boldogsághoz, így a  harcrendszerről is ejtenék két szót: Fuckin' Awesome! Ezt gondolom mindenki értette, de ki is fejtem hiszen nem viccnek szántam ezt az írást. Szóval olyan mint bármelyik másik MMO-ban azzal a különbséggel, hogy osztod az ellent mint a répát. Gyors skillek, pörgős adrenalinpumpáló akció, kisebb epilepsziás rohamokkal fűszerezve lehet ütni vágni rúgni - igen warriorral fejbe lehet rúgni a másikat. hatalmas flash - Ígérik a fejlesztők, hogy ahogy haladunk előre a történetben, egy idő után már fullosan Hack n' Slash lesz a játék nulla várakozási idővel a skillek területén így még nagyobb a csábítás, hogy ne járjunk iskolába. Nem túloztam amikor az epilepsziáról tettem említést hiszen csillog villog minden. A páncél tükröződik, a területek változatosak, a mobok igényesen tele vannak textúrával és a harc folyamatos effektekkel rendelkezik, szó szerint villog a szoba ha éjjel játszunk. 

A játéknak emellett története van. Ahogy haladunk előre, folyamatosan kapjuk a cutscene-eket és egyre többet megtudunk az új területekről, háttértörténetről. 

Illik megjegyeznem előljáróban, hogy nem amolyan átlagos grindfest vár minket a játékban, nincs olyan, hogy ölj meg ötöt ebből, aztán huszonhármat abból, illetve mégis van... - Na ez az a pont amit most meg kell magyaráznom, ha már így megszívattam magam:) - Elég változatosak a questek. Kell gyűjtögetni és öldökölni is de mindezt partyban vagyunk kénytelenek eszközölni. A játék mechanikája nagyon ügyesen kovácsolja össze a harcok résztvevőit. Sok barátot lehet szerezni egy egyszerű öld meg a bosst típusú küldetésben. Mivel mindenki ugyanazt szeretné és még erős is a gané, ezért ha akarod, ha nem, együtt kell működni a többiekkel. Emellett a sztori folyamatosan visz bele az instance-ok rejtelmeibe és szintén csak csapattal csaphatunk rendet ezeken a helyeken. Egészen pontosan vannak olyan kikerülhetetlen sztori küldetések amik arról szólnak, hogy gyilkold le a bosst ebben és ebben az instában. Hatalmas feeling amikor beírod chatbe, hogy "party!" és nem haboznak behívni. Ott áll 20 avatar tetőtől talpig páncélban felfegyverkezve és azonnal bent vagy a csapatban és már léphettek is be a csatatérre. Mellesleg jegyzem meg, hogy van európai szerver és minden partyquestben találkozunk 1-2 Magyar bajtárssal. Nagyjából 2 nap 20 szint és pár óra játék után sikerült is egy elég népes Magyar Guildet találnom - Akkor még amcsi szerveren aztán kértem az importálást EU-ra mikor megnyílt de a klán nevét elfelejtettem:D - Tehát minden adott ahhoz, hogy kipróbáljuk a Webzen Global SUN-jét.  

Teljesen Free2Play, van ugyan mikró de nem juttat előnyökhöz csak kiegészítő dolgokat lehet vásárolni magunknak szóval korrekt. 

süti beállítások módosítása