Guild Wars 2

2010.05.10. 18:00

Guild Wars 2 előzetes

 

Egy több részből álló cikksorozat keretén belül kivesézzük, hogy mire is számíthat az az egyszeri játékos, aki a beleveti magát Tyria világába!

 

Katt a "tovább"-ra az infókért!

 

A Guild Wars 2-őt ugyanaz az ArenaNet nevű brigád fejleszti, aki az első résszel is hatalmas sikereket ért el. Ám ezzel az új résszel űberelni akarnak mindent, amit eddig letettek az asztalra!

 

A legszembetűnőbb újítás a felturbózott grafikus motor, ami által olyan látvány tárul a szemünk elé, amit eddig nem sok MMO-ban láthattunk.

 

A megváltozott PvP rendszer és a fejlődés menetének módosítása szintén újdonság a rajongók számára.

 

A régi point & click mozgásnak is búcsút inthetünk, viszont örömmel üdvözölhetjük az úszás és ugrás lehetőségét. Repülni azért még nem tudunk, de ki tudja mit hoz a jövő...

 

A játszható fajok listája is bővült:

 

Asura

Charr

Human

Norn

Sylvari

A különböző fajok más-más előnyökkel és hátrányokkal fognak rendelkezni. Például a Norn alakváltó lesz, aki bestia formájában sokkal nagyobb sebzéseket lesz képes bevinni az ellenfeleinek. Az Asura gólemeket tud idézni, akik segítik őt a harcban.

 

A szakmákról még keveset tudni, az Elementalist és a Warrior az amit már bejelentetettek. Három típusú szakma lesz. Három „scolar” szakma (ide tartozik az Elementalist is), három "adventurer" és kettő "soldier" szakma (ide tartozik a Warriors).

 

Ami alapjaiban fog még különbözni az első résztől, az az, hogy végre megjelennek az állandó területek, csakúgy mint más játékokban. így lehetőségünk lesz végre találkozni játékostársainkkal kalandozásaink közben.

 

Természetesen az Instance-olt részek továbbra is megmaradnak, ám ezek most már csupán a katakombákra és egyéb küldetésekre korlátozódnak.

 

A játék továbbra is a jól bevált B2P (Buy to Play)rendszert követi, ami azt jelenti, hogy csupán egyszer kell megvennünk a játékot, havidíjat már nem kell fizetni.

 

Na de mikor is kapjuk a kezünk közé ezt a drágaságot?

 

Belső információk szerint már az idén lesz lehetőség egy zárt béta tesztre, a megjelenés pedig 2011-ben várható.

 

 

süti beállítások módosítása