Huxley: The Dystopia

2010.05.11. 17:54

El sem lehet mondani mióta ígérik már ezt az MMO-t, most úgy tűnik, legalábbis Koreában, hogy végre kiadásra kerül!

Már 2007 óta borzolja az idegeinket ez az MMOFPS. Először azt jelentették be, hogy a konzolos változat mégsem fog elkészülni, aztán húzták vonták az indulást, Koreában is több mint 2 éve béta fázisban van, de most úgy tűnik kezd megmozdulni az állóvíz, hiszen belső információk szerint 2010. május 19-én fog végleges szakaszba érni a koreai változat!

Viszont sajnos az ijji féle angol kiadás táján továbbra is sűrű csend honol. Pedig volt már ott minden, CB1, CB2, végső teszt, ultimate tesz, meg amit akartok, de kb: 6 hónapja semmi információ

Személy szerint részt vettem a zárt tesztekben és a legfőbb probléma az irtózatos lag volt. Sajnos a Webzen az olcsóbb (és a kiadóknak költséghatékonyabb) P2P rendszerű arénákat tervezett, ami azt jelenti, hogy amennyiben nem egy gyors és közeli net kapcsolattal rendelkező személy indítja a szobát, akkor bizony elég durva adatkésében lehetett részünk. Ami ugye egy FPS-nél nem túl jó dolog.

Remélem ezt a dolgot valahogy megoldják és azt is, hogy a koreai helyzet kicsit megmozgatja a nyugati kiadás körül a dolgokat. Ha történik változás, azonnal hírezni fogunk róla, illetve garantáltan valamelyik szerkesztőnk mélyebben el fog merülni a témában!

Szerző: MMORPG

komment

Címkék: mmo huxley mmofps

süti beállítások módosítása