Star Track Online update

2010.05.11. 13:20

A nemrég megjelent Star Trek Onlineból sokan hiányolták a hajók belső bejárhatóságának lehetőségét. Nos a Cryptic fejlesztőinek hála, hamarosan ezt is megtehetjük!

Kicsit nehezen indult be a bolt, de úgy néz ki, a Star Trek Online lassan de biztosan újabb és újabb játékosokat toboroz magának.

Ez nagyban köszönhető annak, hogy a Cryptic nem állt le a fejlesztéssel a kiadás után, hanem egyből hozzáfogott a bővítések, frissítések gyártásához. Így a sok funkciót hiányoló ST fanokat is sikerült becsábítania a játékba.

A háromhavi nagy-frissítések mellett, havonta történik kisebb tartalmi update a STO háza táján. A következő ilyen patch lesz az 1.2-es, majd az 1.3-as, illetve júniusban érkezik a második szezon első frissítése.

Az 1.2-es javítás hozzáadja a játékhoz a "sidekick" rendszert, egy új játszható fajt, és egy új lehetséges fejlődési utat.

Az 1.3-as után bekerül a Dabo (fiktív ST játék), a hídon lévő tisztek tárgyakat cserélhetnek, és a heti események is bevezetésre kerülnek.

 

A második szezonnak pedig újabb klingon és semleges epizódok kerülnek be a játékba, valamint a címben emlegetett hajóbelső is ekkor kerül be.

süti beállítások módosítása